We hopen snel iets van u te horen.

Onze Diensten

Onze Services


Espresso Bar

Een klassieke espresso, stroperig en rijk of een perfecte cappuccino, zacht en vol karakter, we bieden een warm welkom op maat!

Filter Bar

Een simpel en stijlvolle Chemex of Hario V60 zorgen voor een pure en eerlijke filterkoffie, voor iedereen die zin heeft in een gewoon goed bakkie koffie.

Coffee Cocktail Bar

Als u zin heeft in iets anders of uw event wilt afsluiten met iets spannenders, bieden wij koffie cocktails: van een klassieke Irish Coffee tot een frisse Espresso Gin Tonic.

Training

Ons trainer team staat voor u klaar met passie en een ruime vakkenis en bieden een traject op maat, van beginners tot gevorderden, van espressobar tot restaurant.

Workshops

Perfect opgeschuimde melk of een foutloos hartje op je latte is niet makkelijk, maar we nemen graag de tijd en geduld om het u te leren. Wij bieden barista workshops, latte art, filter en sensory workshops. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Consultancy

Bent u een starter, heeft u hulp nodig om uw concept verder uit te werken of wilt u consistentie en kwaliteit onder de aandacht brengen? Met onze gezamenlijke ervaring kunnen we u de kennis en kunde bieden die u nodig heeft.

Gallerij


Contact Details


Laat Een Bericht Achter

Contact

Email : info@thedaily-grind.nl

Tel : +31 6 516 89 175

Adres:

Piet Gijzenbrugstraat
44-1 1059 XK

Amsterdam

-->